Vad då defaultläge? När? Var Hur?

Trött på jobbig data? Nu kan du både få enkla program och vettig utbildning?

Den som kan mest säljer mest

Jag har en låda på golvet, ett tangentbord och en tv framför mig… Teknik i alla ära… Men om du inte vet hur du ska använda den, spelar det ingen roll hur mycket den kan effektivisera din verksamhet, öka din försäljning, eller förenkla ditt liv.

Vill du verkligen dra nytta av våra smarta program, rekommenderar vi våra utbildningspaket. Vi har erfarna och duktiga pedagoger som med säker hand guidar dig genom funktioner, inställningar och anpassningsmöjligheter. Ett program kan vara hur smart som helst, men kan man inte hantera det, gör det ingen nytta.

  • Heldagsutbildningar under din lågsäsong
  • Vi lär dig alla tips och tricks
  • Avtal med Scandic för dig som behöver övernattning
  • Små arbetsgrupper för stora frågestunder
  • Lunch, kaffe och god fika ingår alltid
utbildning

Heldagsutbildning 2995 kr/person

Paketpriser erbjudes till kedjor eller om ni kan boka minst 5 personer

Kurser

eonTYRE ADMIN – basic
Vi går igenom hela programmet och du lär dig samtliga delar, men vi sparar finliret tills du har hunnit automatisera allt genom praktiskt arbete. En basutbildning som ger dig den hands-on-erfarenhet du behöver för att sköta programmet.

eonTYRE ADMIN – Advance
Du har gått basutbildningen och jobbat i eonTYRE ett år. Du kan programmet men vill lära dig finesserna och därmed effektivisera din verksamhet. Nu sitter vi inte bara i skolbänken, halva utbildningen sker på plats i en verkstad, där vi får se hur eonTYRE fungerar, fullt ut, i praktiken.

Däckshopen
Bli en däckshopguru!
Vi går igenom alla inställningar och visar hur du hanterar betalnings- och fraktmodulerna. Vi diskuterar strategier vid prissättning, hur du hanterar reavaror, inställning av tjänster, koppling mot leverantörer, med mera. Sälj mer med bättre kunskap.

Bokningskalender
Inställningar, autobokningar, högsäsong och integrering på hemsida/däckshopen. I det här paketet lär vi dig allt du behöver kunna för att effektivisera din kalender.

Digital marknadsföring
Lär dig att använda din hemsida bättre. Hur skickar man nyhetsbrev? Finns din kund på Facebook? Vad är en salesfunnel? Hur skapar man en digital annons?

  • Säg till i förväg om ni behöver övernattning
  • Säg till i förväg om ni har matallergier